چرا باید با انواع خطا php آشنا شوید؟
خطا php از نوع Fatal error
خطا Fatal Error از نوع خطا php مهلک است. Fatal Errorجزء خطاهای خطرناک و مهم حساب میشود و هنگامی رخ دهد، از اجرا شدن مابقی سورس کد جلوگیری میشود. به عنوان مثال فراخوانی یک کلاسی که اصلا وجود ندارد، شما با خطا php از نوع Fatal Error مواجه میشوید. در این حالت صفحه سفید به همراه نمایش متن خطا نمایش داده میشود.
خطا php از نوع Pars Error
خطا php از نوع Parse Error (پارس ارور) به خطای نحوی (Syntax error) نیز شناخته میشود و زمانی رخ میدهد که برنامه نویس یک اشتباه تایپی انجام داده باشد.
به عنوان مثال نگذاشتن سمی کالن (;) در انتهای خط کد php موجب بروز خطا php از نواع Parse Error خواهد شد.
این نوع خطا php نیز مانند Fatal error مانع از اجرای برنامه خواهد شد. در این حالت صفحه سفید به همراه خطا مشاهده می شود.
خطا php از نوع Warning (هشدار)
خطا php از نوع Warning، زمانی به وقوع میپیوندد که یک اشتباه منطق در سورس کد رخ دهد.
این نوع خطا php مانع از اجرای ادامه برنامه نمیشود، لکن در برخی موارد میتواند خطاهای هم میتواند موجب نتایجی غیرقابل پیشبینی شود، مانند تقسیم بر صفر
خطا php از نوع Notices
خطا php از نوع Notice، همانطور که از اسم آن مشخص است بیشتر به عنوان هشدار به برنامهنویس استفاده میشود.
در واقع در جایی که ممکن است منجر به بروز خطا شود یک خطا از نوع Notices دریافت میکنید.
به عنوان مثال در هنگام انجام عملیات بر روی متغیری که از قبل تعریف نشده است، خطا php از نوع Notice دریافت خواهید کرد.
خطا php از نوع Deprecated Error
خطا php از نوع Deprecated Error در لغت به معنای منسوخ میباشد.
قابلیت Deprecated از نسخه 5 به PHP اضافه شده است. خطا Deprecated در واقع یک راهنما است که به شما اعلام میکند دستوری یا فانکشن یا قطعه کدی که در PHP استفاده کردهاید، در نسخههای بالاتر PHP منسوخ و حذف شده و شما باید به فکر جایگزین کردن این کدها در سورس php خود باشید. راه حل خطا php از نوع Deprecated این است که یک جستجوی ساده در سایت رسمی PHP معادل جدید آن را پیدا کنید.
لازم به ذکر است که در صورت عدم توجه به این خطاها و یا عدم اصلاح و جایگزینی با دستورات جدید، اگر سایت کار کند ولی با کندی و لاگهای خطا بسیار در سرور و سایت مواجه خواهید شد.
یک توصیه دوستانه، هر چند وقت یکبار خطایابی سایت خود را فعال کنید و سپس خطاها را اصلاح کنید، اگر خطایابی یا همان دیباگ (Debug) را غیر فعال کنید مانند این است که سر خود را در زیر برف کردید و پس از مدتی ممکن است سایت شما با مشکلات امنیتی و یا خطاهای جدی مواجه شود.
منابع

در صورتی که علاقهمند هستید تا php را برای توسعه وردپرس بیاموزید، پیشنهاد میکنیم تا اینجا کلیک کنید و ابتدا فیلمهای رایگان دوره آموزش برنامه نویسی php ویژه توسعه وردپرس را مشاهده کنید و در صورت رضایت در دوره کامل شرکت کنید و در بین طراحان وردپرس متمایز و موفقتر شوید.
ویژگی این دوره آموزشی این است که هیچ پیشنیازی ندارد و از الگوریتم و فلوچارت شروع میکنیم و بعد کدنویسی php، دیتابیس در php و نکات ویژه توسعه وردپرس را آموزش خواهیم داد.
دیدگاهی ثبت نشده است