اگر هاستی که خریداری کردید، از پنل DirectAdmin استفاده می کند، با آموزش پیش رو به راحتی می توانید نصب وردپرس روی دایرکت ادمین را یادبگیرید و سایت خود را راه اندازی کنید.
دانلود وردپرس فارسی (آخرین نسخه رسمی)
آپلود فایل در دایرکت ادمین
بعد از دانلود فایل نصب وردپرس باید آن را در هاست آپلود کنید. برای اینکار به هاست دایرکت ادمین لاگین کنید و سپس بر روی Files کلیک کنید:

حال بر روی دکمه Upload files to current directory در پایین صفحه کلیک کنید.

بر روی دکمه Choose File کلیک کنید و فایل نصب وردپرس را انتخاب کنید و دکمه Upload Files را بزنید

در صفحه نمایش داده شده دکمه Click here to go back را کلیک کنید و سپس در مقابل نام فایل آپلود شده لینک Extract را کلیک کنید و در پیام نمایش داده شده نیز دکمه Extract را بزنید تا فایل ها استخراج شوند.

در صفحه نمایش داده شده دکمه Click here to go back را کلیک کنید و سپس در مقابل نام فایل آپلود شده لینک Extract را کلیک کنید و در پیام نمایش داده شده نیز دکمه Extract را بزنید تا فایل ها استخراج شوند.
دقت کنید که فایل ها درون پوشه wordpress آپلود شدند و باید آن ها را به روت Move کنید، برای اینکار وارد پوشه wordpress شوید و سپس بر روی Select کلیک کنید و دکمه Add to Clipboard را بزنید و در آخر بر روی ../Up a Level کلیک کنید

حالا دکمه Move Clipboard Files here را در پایین صفحه بزنید تا فایل ها منتقل شوند.
آموزش ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین
برای ایجاد دیتابیس در دایرکت ادمین ابتدا بر روی MySQL Managment کلیک کنید و سپس بر روی Create new Database کلیک کنید و بعد در صفه ظاهر شده در بخش Database Name نام دیتابیس را بنویسید و در بخش Database Username نام کاربری دیتابیس را بنویسید و در بخش UserName Password رمز عبور بانک اطلاعاتی را تایپ کنید و در بخش Confirm Password همان رمز را دوباره تایپ کنید و بر روی دکمه Create کلیک کنید.
دقیت کنید که نام دیتابیس و نام کاربری دیتابیس دارای پیشوندی است که قبل از جعبه متن نوشته شده است ، مثلا درتصویر زیر نام دیتابیس می شود :demo_user_test

نصب وردپرس روی دایرکت ادمین
آدرس سایت (دامنه) را در مروگر تایپ کنید و کلید Enter را بزنید. اگر مراحل فوق را به صورت صحیح انجام داده باشید، پیغام خوش آمد گویی وردپرس برایتان نمایش داده میشود.
بر روی بزن بریم کلیک کنید تا وارد صفحه تنظیمات وردپرس شوید، در این قسمت نام پایگاه داده، نام کاربری و رمز را که قبلا یادداشت کردید را وارد کنید و بر روی دکمه فرستادن کلیک کنید:

اکنون عنوان سایت، نام کاربری ادمین و رمزعبور و ایمیل ادمین را وارد کنید.
توصیه می کنم تا زمانی که سئوتکنیکال سایت خود را انجام ندادید، تیک “از موتورهای جستجو درخواست کن تا محتوای سایت را بررسی نکنند” را بزنید. بر روی دکمه راه اندازی وردپرس کلیک کنید.
برای ورود به پیشخوان وردپرس کافی است پس از دامنه سایت /wp-admin/ رابنویسید، به عنوان مثال https://mysite.com/wp-admin/

دیدگاهی ثبت نشده است