خطا صفحه مرگ وردپرس یا همان خطا صفحه سفید وردپرس چیست؟
صفحه سفید وردپرس یا همان صفحه مرگ وردپرس یک صفحه سفید است که هیچ پیام خطایی به شما نمایش داده نمیشود. سطح خطر این خطا کمی بالا است و باید بادقت خطایابی وردپرس یا همان دیباگ وردپرس را مرحله به مرحله انجام دهید. صفحه سفید وردپرس میتواند در داشبورد، کل سایت یا یک آدرس خاص رخ دهد.
این خطا از آنجا که رتبه سئو شما را تحت تاثیر قرار میدهد بسیار مهم است و باید سریعا برطرف باشد. اصلا نگران نباشید چون مرحله به مرحله به شما راه حل صفحه سفید مرگ وردپرس را آموزش خواهیم داد.
اولین مرحله برای حل صفحه سفید مرگ وردپرس : فعال کردن دیباگ وردپرس
برای نمایش پیام خطاهای وردپرس باید حالت دیباگ وردپرس را فعال کنیم تا بجای صفحه سفید وردپرس در هنگام خطا، پیام خطا نمایش داده شود. برای اینکار کد زیر را در فایل wp-config.php قرار دهید و صفحه سایت را رفرش کنید:
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 1);
define( 'WP_DEBUG', true);
افزایش محدودیت حافظه PHP
برخی اوقات خطا صفحه سفید وردپرس به دلیل کمبود حافظه برای php نمایش داده میشود. راه حل افزایش میزان محدودیت حافظه php بسیار آسان است، کافی است کد زیر را در wp-config.php قرار دهید و سپس صفحه را Refresh کنید :
define('WP_MEMORY_LIMIT', '256M');
غیرفعال کردن افزونه های وردپرس و قالب
باید افزونه های وردپرس را تک تک غیرفعال کنید تا بفهمید که آیا افزونهها موجب خطای Internal Server Error 500 شدهاند یا خیر. ابتدا افزونههای ایرانی را غیرفعال کنید چون متاسفانه بسیاری از آنها کدنویسی استانداردی ندارند. اگر بعد از غیر فعال کردن افزونهای مشکل برطرف شد، باقی افزونهها به غیر از آن را فعال کنید.
در زمانی که خطای Internal Server Error 500 رخ داده است، شما به داشبورد وردپرس دسترسی ندارید، پس باید بتوانید بدون دسترسی به داشبورد وردپرس افزونه ها را غیرفعال و قالب را تغییر دهید:
○ برای غیر فعال کردن افزونه ها ابتدا از طریق File Manager یک بکاپ از دایرکتوری plugins که درون wp-content است بگیرید، سپس برای غیرفعال کردن هر افزونه کافی است دایرکتوری آن را حذف کنید.
○ برای تغییر قالب وردپرس از طریق هاست یا به عبارت بهتر تغییر پوسته وردپرس از طریق دیتابیس اینجا کلیک کنید و مطابق آموزش عمل کنید.
اگر دوست دارید با هزینهای بسیار مناسب طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی شوید، دوره پاورپرس بهترین و سریعترین مسیر برای رسیدن به این هدف است.
در پاورپرس شما طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی را از پایه، به صورت مرحله به مرحله و بدون پیشنیاز مبتنی بر سیستم مدیریت محتوای وردپرس میآموزید.
مزیت رقابتی پاورپرس نسبت به دورههای دیگر این است که یک مستر کلاس طراحی سایت و فروشگاه اینترنتی است و همه مواردی که شما برای طراحی یک سایت یا فروشگاه اینترنتی موفق نیاز دارید را آموزش خواهیم داد.
مهمترین مزیت دوره پاورپرس افزودن دورههای آموزشی جدید به آن است و اینکه هر دانشجو تا 180 روز پس از خرید میتواند دورههای جدید را رایگان دریافت کند.
پاورپرس یکسری فیلم آموزشی صرف نیست، بلکه شما تا 180 روز میتوانید سوالات خود را از استاد بپرسید.
بیش از 30 فیلم از دوره پاورپرس را به رایگان و بدون نیاز به ثبت نام میتوانید مشاهده کنید و در صورت رضایت در دوره پاورس شرکت کنید.
تغییر قالب سایت
اگر مشکل صفحه سفید وردپرس با غیرفعال کردن افزونهها حل نشد، احتمال بعدی این است که ممکن است قالب شما مشکل داشته باشد.
برای اینکار باید قالب خود را تغییر دهید، ولی مسله اینجا است که به پیشخوان وردپرس دسترسی ندارید، نگران نباشید ما در WPersian آموزش تغییر قالب وردپرس از دیتابیس را برای شما تهیه کردیم، برای مشاهده اینجا کلیک کنید.
حل مشکل صفحه سفید در مگاپست یا صفحات طولانی
جداول دیتابیس وردپرس معمولا با _wp شروع میشوند، برای کنترل پیشوند باید فایل wp-config.php را در FileManager هاست باز کنید و خط زیر را در آن کنترل کنید، سپس به phpMyAdmin بروید و کنترل کنید که آیا نام جداول دیتابیس شما با همین مقدار شروع شدهاند یا خیر؟ اگر خیر باید مقدار پیشوند را در فایل wp-config.php بروزرسانی کنید:
/** WPersian.com Trick for long posts */
ini_set('pcre.recursion_limit',20000000);
ini_set('pcre.backtrack_limit',10000000);
تنظیم سطح دسترسی (Permission) فایلها و دایرکتوریها
چون اکثر هاستها بر اساس cPanel هستند، ما در اینجا تنظیم Permission در cPanel را توضیح میدهیم. البته در Direct Admin هم مشابه همین مراحل است. بر روی File Manager کلیک کنید:

ابتدا به پوشهی public-html بروید و سپس مقدار ستون Permission برای تمام فایلها و پوشههای موجود را بررسی کنید و موارد اشتباه را اصلاح کنید. مقدار ستون Permission را به صورت زیر تنظیم کنید (راست کلیک کنید، گزینه Change Permission را انتخاب کنید و مقدار متناسب را تنظیم کنید):
○ برای دایرکتوریها(فولدرها) مقدار 755
○ برای فایلها 644
○ برای اسکریپتهایی cgi مقدار 755

هیچکدام از این راهحلها جواب نداد! چکار کنم؟
اگر راه حل های بالا جواب نداد به پشتیبانی طراح سایت خود تیکت بزنید همچنین میتوانید با ثبت تیکت از سرویس نجات سایت WPersian استفاده کنید.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
منابع
○ تجربیات شخصی
○ وردپرس بیگینر
دیدگاهی ثبت نشده است