اگر بخواهید در سئو سایت خود موفق باشید و از گوگل ورودی دریافت کنید، باید تفاوت دسته بندی و برچسب در وردپرس را بدانید و به صورت صحیح از آن ها استفاده کنید. وردپرس امکان استفاده از دسته بندی و برچسب را دارد.
مفهوم دسته بندی و برچسب در وردپرس
در وردپرس میتوانید مطالب را از روشهای مختلفی دسته بندی کنید یا به عبارتی بین نوشته ها ارتباط برقرار داد که این مطالب از جهاتی با هم اشتراک دارند. در وردپرس دستهها و برچسبها برای دستهبندی مطالب استفاده می شود. با ایجاد هر دسته و برچسب، یک صفحه آرشیو ایجاد میشود و مطالب درون آن صفحه از جهاتی به هم مرتبط هستند.
به عنوان مثال اگر شما دستهای به نام “آموزش وردپرس” ایجاد کنید و تعدادی از مطالب خود را در آن دسته منتشر کنید، صفحه آرشیوی به نام “آموزش وردپرس”ساخته میشود و مطالب درون آن صفحه لیست میشوند.
مثالی دیگر: در WPersian.com ما دسته بندی به نام آموزش وردپرس داریم که تمام مقالات مربوط به آموزش طراحی سایت با وردپرس در آن دسته منتشر میشود. همچنین در برخی از مقالات وردپرسی به معرفی و کار با برخی از افزونه های ورپرس میپردازیم که این مطالب را با برچسب “افزونه وردپرس” منتشر میکنیم.
با این روش بازدیدکننده سایت WPersian.com میتواند در صفحه آرشیو دسته “آموزش وردپرس” به همه مقالات آموزش وردپرس دسترسی داشته باشند و همچنین افرادی که به دنبال یادگیری کار با افزونه وردپرس هستند میتوانند صفحه آرشیو برچسب افزونه وردپرس را دنبال کنند.

در تصویر فوق کاملا تفاوت دسته و برچسب مشخص است، دسته ها موارد کلی هستند و زیر مجموعه های کمی تخصصی هم دارند ولی برچسب ها نیچ یا گوشه هستند و طبقه بندی کوچکتری را تشکیل می دهند.
حتما مثالی که در ادامه مطلب آوردیم را مطالعه کنید تا دقیقا متوجه این تفاوت شوید.
تفاوت میان دسته بندی و برچسب در وردپرس
با استفاده از دستهها، ساختار مطالب وبسایت خود را ترسیم میکنیم و دسته بندی اصلی و بزرگ را در آن قرار میدهیم. اما با استفاده از برچسبها، دستهبندی های کوچکتری را میسازیم. برچسبها را میتوان مانند هشتگهایی که در شبکههای اجتماعی استفاده میشوند دانست.
نکته بسیار مهم: در نوشتن برچسبها زیادهروی نکنید و برچسبهای بی ارزش تولید نکنید که تکرار کمی دارند. اینکار موجب کاهش رتبه سئو سایت شما خواهد شد.
یک مثال عالی که مطلب را کاملا جا میاندازد: فرض کنید وبسایتی برای معرفی و دانلود موسیقی دارید، حال دستههای مطالب خود را سبک های موسیقی قرار میدهیم، برای موسیقی پاپ، موسیقی سنتی و … اما برای هر موسیقی مواردی مانند اسم خواننده، سال انتشار آلبوم، شرکت منتشر کننده آلبوم و … را در قسمت برچسبها قرار میدهیم.
با اینکارهم آرشیوی برای سبک های مختلف موسیقی دسته بندی داریم و همچنین آرشیوی برای هنرمندان، سال انتشار و… داریم که هرکدام یک برچسب محسوب میشوند. یعنی اگر کسی برای مثال به موسیقی های همایون شجریان را بخواهد کافی است که بر روی برچسب همایون شجریان کلیک کند و یا کسی که موسیقی های 1400 را می خواهد کافی است بر روی برچسب 1400 کلیک کند و اگر کسی به دنبال موسیقی سنتی باشد کافی است وارد دسته بندی موسیقی سنتی شود.
1. افزونه
2. گراویتی فرمز
3. ادان گراویتی فرمز
4. آموزش
5. آموزش استفاده از گراویتی فرمز
6. آموزش استفاده از گراویتی فرمز و ادان های آن
جواب آنقدرها هم که فکر می کردید ساده نیست!
جواب هیچکدام یا برخی از آیتم ها است!
– مورد 6 که قطعا نباید به عنوان برچسب استفاده شود، چون ما به ازای آن فقط یک پست قرار دارد و اصلا با هدف برچسب همخوانی ندارد
– مورد 5 بسته به تعداد مقاله ای دارد که در آن از این تگ استفاده شده است، اگر یکی است نباید استفاده شود.
– مورد 4 و مورد 1 بهتر است در دسته بندی استفاده شوند (البته باز هم به ساختارسایت شما باید توجه شود.)
– مورد 2 و 3 چون نیچ و تخصصی هستند، اگر تعداد مقالاتی که از این برچسب ها استفاده کردند بیش از 1 است، می توان به عنوان برچسب استفاده کرد.

دیدگاهی ثبت نشده است